Om Nordsjøen Feriehus

Bak Nordsjøen Feriehus står Parken Sport & Entertainment, som er markedsledende innenfor sport- og underholdningsbransjen og eier Lalandia. Vi har lang erfaring i å bygge og leie ut feriehus i høy kvalitet og skape flotte familieferier.

Takk fordi dere velger Nordsjøen Feriehus
Gled dere til en helt unik ferie ved vestkysten i et av våre mange moderne feriehus. Her får hele familien en ferie full av opplevelser.

30 års erfaring med herlige ferieminner
I over 30 år har Lalandia leid ut feriehus og vært et sted der barnefamilier kan slappe av og bare bruke tiden til å kose seg sammen. Dette er en erfaring vi tar med oss til Søndervig, der vi samarbeider med Familien Hansen, som eier Meny i Søndervig.

Flere feriehus underveis
Feriehusene våre er innredet med tanke på de familiene som skal tilbringe ferien sin der. Vi har lyttet til over en million tilbakemeldinger fra gjester i Lalandia og rådført oss med ledende eksperter på området. Resultatet er moderne feriehus i god kvalitet. Vi holder fremdeles på å bygge husene, og derfor vil det kunne forekomme støyplage i noen områder. Alle feriehusene i Søndervig har fått eiere, men kontakt gjerne Nybolig i Ringkøbing på e-post: 6950@nybolig.dk hvis dere er interessert i å kjøpe et feriehus.

Badehoteller i fremtiden
Fremtidsplanene går ut på å oppføre badehoteller med inntil 200 rom/ferieleiligheter. Akkurat som med feriehusene våre vil også badehotellene være innredet med tanke på familiene som skal tilbringe ferien sin der – og et godt utgangspunkt for fantastiske ferieopplevelser ved vestkysten.

Lalandia i Søndervig åpner i 2022
I 2022 åpner vi feriesenteret Lalandia i Søndervig. Her kan gjestene nyte varmen i det tropiske vannlandet, dra på oppdagelsesferd i de mange andre aktivitetene for hele familien og nyte en god middag eller en kopp kaffe på feriesenterets restaurant eller kafé. Feriesenteret blir bygd inn i den vestjyske naturen med klitter og vakkert terreng.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til Søndervig
Vi ser frem til at bli en del av – og bidra til – det voksende lokalsamfunnet i Søndervig. Dere kan allerede nå bestille en ferie i et av våre flotte feriehus, der vi gleder oss til å ønske dere velkommen.