Opplev Søndervig

Gå på oppdagelsesferd i Søndervig sammen med familien. Besøk de sjarmerende butikkene, smak på de lokale spesialitetene, og gi dere tid til å bli overrasket underveis. Den stemningsfulle badebyen har mye å by på.

Søndervig

Smak på Søndervig

Det bugner av deilige, lokale råvarer som nytrukket fisk, vesterhavsost, blåbær, nyper, hagtorn og mye mer i Søndervig. Lag selv maten i feriehuset, eller bli bortskjemt på restaurantene i Søndervig, der dere finner både familievennlige spisesteder og restauranter med nydelige gourmetretter på menyen.

Vestkystens flotteste supermarked

Byens store Meny-supermarked har egen delikatesse-, fiske- og kjøttavdeling. Her er også en velassortert bakeriavdeling, en vinavdeling med eksklusive viner fra hele verden – og selvfølgelig også en isbar, hvis lekkersulten skulle melde seg etter alle innkjøpene.

Stemningsfull shopping

Søndervig har et bredt utvalg av butikker. Her finner dere alltid noe, enten dere er på utkikk etter en unik suvenir, en sommerkjole eller kanskje noen lekre lokale søtsaker, som dere tar med hjem i kofferten.

Stemningsfulle Søndervig

Mye mer enn en badeby
Den koselige badebyen, som har vært et populært utfluktssted helt fra 1800-tallet, byr på mye mer enn strand og vann. Byen oser av stemning og atmosfære, uansett hvor dere beveger dere.

Byens butikker
Hvis dere er på jakt etter brukskunst, klær, sko eller noen helt annet, finner dere uansett et stort utvalg i Søndervig. Søndervig er en avslappet ferieby, der dere trygt kan senke skuldrene og ta dere god tid til å gå på oppdagelsesferd i de forskjellige butikkene. Noe litt spesielt er at mange av butikkene også har åpent om søndagen – selv om vinteren, så her kan dere virkelig gjøre et varp.

Loppemarked
På byens bagasjeromsmarked vrimler det av spennende skatter. Underveis rundt på markedet kan dere ta en hyggelig prat med de selgerne, og kanskje få historien bak akkurat den tingen dere har sett dere ut. Dere kan gå på jakt blant vakre retroskatter og vintagesaker helt fra påske til høstferien.

Lokale råvarer
Benytt muligheten til å smake deilig nytrukket fisk til lunsj eller middag i feriehuset. Husk også å smake på den populære vesterhavsosten, som smelter på tungen. Andre flotte lokale råvarer er blåbær, nyper og hagtorn, som setter prikken over i-en når dere lager mat i feriehuset. Dere kan også velge å la dere skjemme bort av de dyktige kokkene på restaurantene i Søndervig.