Holmsland Klit Golf – en unik golfbane i Søndervig

Like ved sommerhusområdet finner dere Holmsland Klit Golf, som er omgitt av den vakre og rå naturen på Vest-Jylland. Gå en runde med familien på golfklubbens Par 3-bane, eller spill 9 eller 18 hull på den store banen. Uansett tidligere golferfaring er det fantastiske muligheter for herlige timer på golfbanen.

Holmsland Klit Golf

Natur på banen

Naturlige dammer og bekker er en del av den naturskjønne golfbanen, som har den kraftige vestavinden som fast følgesvenn. Her kan dere kose dere og spille golf i unike, grønne omgivelser.

Lær å spille golf

Ta et golfsertifikat hos Holmsland Klit Golf – og lær det spennende spillet fra bunnen av. Kontakt klubben hvis du ønsker mer informasjon om tilbudet.

Restaurant

Still sulten etter turen på golfbanen i klubbens innbydende restaurant. Velg et lett smørbrød, en kraftig golfburger eller noe helt annet. Menyen har et bredt utvalg av retter, og naturligvis også kaffe og kaker.

Se meny

Spill golf i Søndervig

Mye mer enn golf
En tur på golfbanen handler om mye mer enn bare golf – når dere besøker Holmsland Klit Golf, får dere en unik naturopplevelse, utfordringer og mye moro sammen med familien. Så hvorfor ikke tilbringe noen herlige timer på golfbanen i Søndervig, som ligger et steinkast fra feriehuset deres?

Dammer, bekker og vind
Gå rundt på banen, der naturlige dammer og bekker er en del av sjarmen. Og sammen med den friske vestavinden gjør dette banen både interessant og en smule uberegnelig. Hvis dere er nykommere på golfbanen og gjerne vil ha en innføring i spillet, kan dere kontakte klubben for å ta et golfsertifikat.

En hyggestund etter spillet
Det er perfekt å sette seg godt til rette i golfklubbens restaurant etter en spennende tur på golfbanen med massevis av frisk luft. Her kan dere velge blant det store utvalget på menyen, som inneholder retter både for de småsultne og de skrubbsultne – og selvfølgelig også for de søthungige.