Aktiviteter rundt Søndervig

Gi dere selv tid til å oppleve aktivitetene i Søndervig. Der finnes det massevis av flotte aktiviteter som ikke krever lange kjøreturer – så dra av gårde og utforsk lokalområdet sammen med familien. Vi garanterer både unike og uventede opplevelser.

Aktiviteter ved Søndervig

Vannski for alle

Få en helt spesiell ferieopplevelse – prøv å stå på vannski. Besøk Kabelpark® i Hvide Sande, og bli kjent med den superkule sporten; alle som har fylt åtte år, kan være med.

  • Moro aktiviteter i 10 meters høyde

Moro aktiviteter i 10 meters høyde

Har du noen gang spilt rett oppe i tretoppene? Skled ned i full fart? Løpet fra tre til tre i morsomme hengebruer? Prøv det i WOW PARK Skjern, som er full av lek og spenning i høyden!

Støp et lys

Finnes det noe koseligere enn å fordype seg i å støpe sitt eget stearinlys? Hos Klosterdesign i Ringkøbing kan dere lage deres egne lys, og velge mellom over 30 forskjellige farger og mange størrelser.

Loppemarked

Dra på skattejakt på det lokale bagasjeromsmarkedet i Søndervig og gjør et varp sammen med familien. Gled dere til å finne helt spesielle suvenirer og til en god prat med selgerne.

Aktiviteter Søndervig

Aktiviteter for hele familien
Familiemedlemmene kan ha svært forskjellige ønsker angående ferieopplevelser. Heldigvis er der et bredt utvalg av aktiviteter i Søndervig, som kan friste både store og små. Her finner dere så forskjellige aktiviteter som å fordype seg i støping av vakre lys og å suse av gårde på vannski

Gå på vannet – nesten
Når dere står på vannski i Kabelpark® i Hvide Sande, føles det nesten som å gå på vannet. Med et godt grep om håndtaket til kabelen som trekker dere av sted utover på vannet, kan dere nyte turen, som også er for nybegynnere helt ned til åtte år. Dere velger selv om dere vil melde dere på introduksjonskursene om formiddagen, eller bare gå forbi i åpningstiden og bestille tid. Dere kan avslutte strabasene på vannet med en lunsj i burgerkjøkkenet eller en styrkende kopp kaffe i espressobaren.

Stor lek og fornøyelsespark i skogen
Opplev et eventyrlig skogsunivers med trehytter, sklier, hengebroer, taubaner, labyrinter, underjordiske grotter og mye mer i WOW PARK Skjern. Hopp løs mellom gigantiske kuler i et av de store garnene høyt oppe i trærne - eller ta en seilkamp med mamma eller pappa i gigantiske stropper!

Skjulte blomster
De blir som oftest oversett fordi det vakre Nordsjøen stjeler all oppmerksomheten – men faktisk skjuler det seg svært vakre blomster i klittene ved stranden. Særlig om våren kan dere finne mange fine blomster som ryllik, harekløver og rødknapp. De pynter fint opp i feriehuset i en vase, men dere kan også hygge dere med å tørke blomstene dere har plukket, og sette dem i rammer når dere kommer hjem. Det kan bli et helt spesielt minne fra ferien.

Fly drage, fly!
Vestavinden er perfekt til drageflyging. Lag deres egen drage eller kjøp en drage i Søndervig, slik at dere er klar til å få luft under vingene. I august arrangeres en mini-dragefestival i Søndervig, der dere kan delta i workshops og designe deres egne drager. Arrangementet er også for nybegynnere.

Loppemarked og lys
Bagasjeromsmarkedet i Søndervig er et trekkplaster, for her skjuler det seg alltid utrolige gjenstander i de mange bodene. Her kan dere også få historien bak den spesielle skatten dere ikke kan gå hjem uten, og det finnes et vell av saker og ting å kikke på. Det er det også hos Kloster Design i Ringkøbing, der dere blant annet kan støpe deres eget lys – og velge mellom et utall farger og størrelser.